Villa Mat og Mer spiseri og landhandel

På Villa Mat og Mer får du servert fersk mat som vi har stått opp tidlig for å forberede. Fra vårt spiseri ordnes det salater, blingser, foccacia og mange varianter av søte godsaker som lapper, boller og kaker. Ønsker du varm mat har vi supper.

Alt dette kan du nyte i våre trivelige lokaler eller kanskje du vil ta det med deg for å hygge deg litt ekstra på jobb, på tur eller hjemme i sofaen.

Villa Mat og Mer vil være den gamle gode landhandelen i ny prakt. Det første du ser når du stikker innom er en stor disk som bugner av ferske bakevarer, kaker og konfekt.

Vi vil kunne tilby deg å smake på og kjøpe med deg norskprodusert ost fra ildsjeler rundt om i Norge, spekemat i ulike varianter syltetøy, kjeks, oljer og andre godsaker.

Vår filosofi

Villa Mat og Mer ligger i en gammel villa klemt inn mellom nye mursteinsbygninger. Vi har lyst at det skal være litt Villa Villa Kulla – et sted med mat og opplevelser som du kan dele med familie, dine venner eller kollegaer.

Vi ønsker at våre gjester skal glede seg over ett treffsted der matglede, kvalitet, service og en trivelig atmosfære står i sentrum.

Vi vil leke med den norske maten og utvikle og videreformidle matglede. Villa Mat og Mer er vårt spiseri og vår landhandel med leken atmosfære og frisk, folkelig mat.

Kontakt oss

Telefon: 69893481

Epost: post@villamatogmer.no

Daglig leder: Anne-Marit R. Vammeli

Hvor finner du oss

Adresse: David Blidsgate 6, 1850 Mysen